Aktuella kullar

Så föddes dom äntligen! Den 4 juni kunde vi välkomna Sagabarnen och allt gick mycket bra. Blev en stor kull på 4 hanar & 5 tikar. Denna kull är ju historisk på många sätt då det är den första någonsin med 2 Avelsgodkända PLUS föräldrar som dessutom är Hd fria (A-B), testade och fria för NCL-8 vilket innebär att även valparna inte kan drabbas av denna hemska sjukdom! Därtill har dessa valpar föräldrar som inte bara är högt meriterade, snygga, har utmärkt mentalitet och sunda. Dom har även gott om rastypiska signum med fantastisk arbetskapacitet i skog & mark, och är lugnet själva inne och ihop med folk & fä. I nuläget finns tikvalp ledig och ev 1 hanvalp men endast till rätt hem!! Är du intresserad så är du välkommen att höra av dig och berätta mer om dig, din vision, erfarenheter mm och givetvis svarar vi på alla dina frågor. Kullen växer upp i hemmiljö och med oss hemma på heltid för bästa start i livet. Med i valpköpet ingår förutom kompendium med div råd & tips, kennelträffar samt livstidssupport. Valparna blir 8 veckor 29 juni och påbörjar då sin flytt. Välkommen!


Vår duktiga, kloka och fina ”Saga”SEJV-18 SEJV-19 SV-19DKV-19 SE VCH FI UCH DK UCH C.I.E SE UCH C.I.B SEV-22 Okej´s A Tribute With Friends är nu parad med ”Diesel” SE VCH SE UCH SEJ(Es)CH Odin II NizkychBeskyd. Diesel har 3x1 pris Elitspår samt GK Hägntest.


Båda föräldrarna har genomfört BPH med skott, har 1a pris på Drevprov och är NCL testade Fria! Diesel har Hd A ED-0, Saga har Hd B. Även om en hund givetvis består av så mycket mer än Hd så fortsätter vi vår strävan att endast använda friröntgadehundar i avel! Båda hundarna har en härlig mentalitet, skarp nos och härlig arbetskapacitet. Denna parning är historisk då båda föräldrarna är s.k Avelsgodkända PLUS vilket gläder oss. Parningen godkänd av Avelsrådet. Ett stort TACK till Magnus & Carin på Kennel Grisjägaren för förtroendet att använda Diesel!


Välkommen att höra av dig om du blev intresserad av valp från oss och vårt koncept!